Születésnapi játék

Pontosabban születésnaptól születésnapig. Az enyémtől a blogoméig. Ma, szeptember 26-án lettem 36 éves, a blogom pedig október 8-án ünnepli első születésnapját. Ezért játékot hirdetek. Aki ebben az időszakban minden bejegyzésemet elolvassa és mindhez hozzá is szól, jutalmul megadhat egy nem személyes jellegű témát, amiről bejegyzést írok saját képekkel. (Trollok kíméljenek!) Olvassátok a blogomat és szóljatok hozzá bátran! 🙂 Születésnap

Reklámok
Születésnapi játék

Születésnapi játék” bejegyzéshez ozzászólás

  1. MA szerint:

    “Aki ebben az időszakban minden bejegyzésemet elolvassa és mindhez hozzá is szól, jutalmul megadhat egy nem személyes jellegű témát, amiről bejegyzést írok saját képekkel.” – Ez kevésbé egyértelműre sikerült. Tehát: a jelzett időszakban kell hozzászólni a blogom összes bejegyzéséhez, nem csak ahhoz, ami ebben az időszakban jelenik meg (ha lesz olyan egyáltalán).

    Kedvelés

  2. MA szerint:

    Mivel a jelzett időszakban egyetlen hozzászólás sem érkezett a blogomhoz, a játékot lezárom és eredménytelennek nyilvánítom. De nem baj, ha a blogomhoz még hozzászólni sem érdemes, én azért folytatom, magamnak.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s