Februári hó

Most talán egy időre megjött a tél. Tegnap, medve-napon végig borús, szürke volt az ég, főleg esővel, de egy rövid időre átváltott hóba is. Legalább nem látta meg a medve az árnyékát. 🙂 Ma meg sűrűn hull a hó… Természetesen videó is van róla! 😀

Pedig még pár napja egész jó idő volt… Még hét elején is. 🙂 Ez pl. múlt hétvégi bejegyzés. Krókuszokkal, hóvirágokkal. 🙂 Már januárban is volt 2 kicsit havas nap, de nem sok. szerintem ennyivel megússzuk a februárt is. Nem hiszem hogy nagyon sokáig tartana már a tél… 🙂

Reklámok
Februári hó

Februári hó” bejegyzéshez ozzászólás

 1. MA szerint:

  Túl sok lefényképezni való élményem nem volt mostanában. A héten többször is tovább kellett maradni a munkahelyemen, a szokásos szerdai társasjáték is elmaradt, de most legalább hétvége van. 🙂 A jövő héten, ha minden igaz, 3 társasjátékos programra is megyek (Új Nemzedék Központ – kedd, a szokásos Társasház – szerda, és a havi társasjáték kivételesen a második szombaton), meg munka után a megyei könyvtárba valamelyik nap (talán csütörtökön vagy pénteken), tehát lesz mit csinálni bőven. 🙂 De rég voltam már kint csak úgy fényképezni… Ha meg van valamilyen élményem, arról nincs mindig fénykép, mert általában emberek is vannak ott, és az már kockázatos. De igyekszem néha közzétenni ezt-azt a blogban. 🙂

  Kedvelés

 2. MA szerint:

  A szombati nagy társasjátékon meg végre megtaláltam a módját, hogyan jelentkezzek hosszú játékra, mert amióta kiléptem az egyesületből (2016.09.07), azóta a Facebook oldalukról is letiltottak. Mivel az oldal nyilvános, a letiltás csak annyit jelent, hogy nem tudok kommunikálni.

  Látok minden bejegyzést az oldalon, és meg is tudom osztani mindet az oldalról. Látok minden eseményt az oldalon, látom a jelentkezőket, tudok eseményre jelentkezni, és embereket meghívni. Látom a bejegyzéseknél az összes hozzászólást és az oldalra vagy az eseményhez kiírt szavazásokat is.

  De nem tudom kedvelni az oldalt, nem tudok üzenni az oldalnak, nem tudom kedvelni a bejegyzéseket, nem tudok hozzászólni bejegyzésekhez, és nem tudok szavazni semmire.

  És újabban a Társasjáték Délutánokon (talán most 4. vagy 5. alkalommal) lehet jelentkezni hosszú játékokra is. Ha csak egyet hirdetnek, akkor hozzászólásban (amit nem tudok), ha többet, akkor szavazni lehet, hogy melyikre megyünk (amit szintén nem tudok).

  Ameddig nem volt ilyen lehetőség, hosszabb játékokra jelentkezni, addig mindent megtettem a letiltás ellenére is, mert meg tudtam osztani a bejegyzéseket, eseményeket, és ahol megosztottam, ott véleményeztem is (néha eleve a megosztásban, néha alatta hozzászólásban), és tudtam eseményekre jelentkezni, embereket meghívni. Nem is kellett több. De amióta vannak ezek a hosszabb játékok, azóta zavar, hogy ebből kimaradok. De eddig nem zavart nagyon, mert nem vonzott igazán egyik sem. Most viszont megláttam egy játékot, amire jelentkeztem volna.

  Mi lett a megoldás? Egy másik Facebook profil (szintén saját néven, valós adatokkal, ugyanúgy rólam készült profilképpel, mint a fő profilomban, csak másikkal), amivel már nem vagyok letiltva az oldalról. És így már tudtam jelentkezni arra a játékra. (És természetesen ezzel a profillal kedveltem az oldalt, és nyomtam “ott leszek” gombot az eseményre is.)

  Nem jó, hogy ilyeneket kell kitalálni, de muszáj. A letiltást már a kilépésemkor sem értettem (attól, hogy már nem vagyok tag, még kedvelhetem az oldalt, mint sokan mások, akik szintén nem tagok), de most végre elértem, hogy ne legyen akadály! 🙂 Tanulság: minden megoldható, ha technikai problémának fogjuk fel! 🙂

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s